TA I! – 19 juli

– Fart, kraft og utholdenhet hos konkurransehunden.

Å se en topptrent hund vente ivrig for så å fyke avgårde som en rakett på førers kommando er rimelig heftig. Om hunden skal til blindspoten, søke neseprøver eller hente apportbukken holder hunden en høy og jevn fart ut, på tross av langt program og krevende forhold.

For mange eiere kan det å få frem eksplosiv fart hos hunden deres være en skikkelig utfordring. Ikke alle hunder niløper som en gal etter apportbukken, langer ut som en gepard på innkallingen eller runder konen med pelsen flagrende i vinden. Noen hunder starter med super fart, men mister farten utover i programmet når den begynner å bli sliten. Eller kanskje du har en ung hund og gjerne vil legge en god grunn til videre arbeid.

Utholdenheten som ligger bak å gå gjennom et helt konkurranseprogram kommer sjelden av seg selv. På dette kurset tar vi tak i disse utfordringene og arbeider med ulike strategier for å få din hund til å yte på topp med utgangspunkt i den enkelte hunds fysiske evne og rase. Vi ser på hva som skal til for å holde en jevn og høy fart, selv når forholdene blir krevende og programmet lenger.

Dette kurset fungerer best om du har en hund som liker å leke og/eller er glad i mat. Har du problemer med lekebelønning og vil gjøre noe med det anbefaler vi dette kurset (lekeutvikling), du kan også kombinere disse to kursene.

Vi tar utgangspunkt i hver ekvipasjes ønskemål og behov, og ser på gode løsninger for nettopp deres utfordring.

Har du spørsmål ta kontakt på j_og_b@hotmail.com

19 juli – Kl 10:00
Begrenset antall deltagere!
Hvor: Stor bane i Andebu, Vestfold
Påmelding er økonomisk bindende.
Har du spørsmål ta kontakt på j_og_b@hotmail.com
Deltager: 1000,- per ekvipage
Observatør: 500,-

Kjøpsbetingelser for påmelding til våre kurs/arrangementer. 

Fart og utholdenhet 19 juli