Avstanden begynner å ta form..

Denne uken er vi på kurs med Siv Svendsen og Maria Brandel. I forkant har jeg skrevet en plan på hva vi skal jobbe med denne uken og et av temaene har vært avstand. Den har blitt veldig mye bedre hjemme uten forstyrrelser, så jobben nå er å ta dette med videre til andre steder.

Jeg fikk ikke filmet noe av øktene, men tok en tur ut på kvelden for å trene litt.

Fokus her er å belønne når hun har roet seg litt og bruke omvendt lokking for å få henne til å ligge helt stille og ikke strekke seg fram mot godbitene. I tillegg jobber jeg stadig med å øke avstanden.

Vi trener på en ny ukjent plass for henne, men det er ingen andre forstyrrelser, så det må vi jobbe videre med i dag.

Tilslutt ville jeg teste henne og kjøre en vanlig klasse 1 avstand.
Jeg jobbe mer med oppsitten i utgangsstilling, men det har jeg allerede en plan på 😀

 

3 kommentarer om “Avstanden begynner å ta form..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.