Første tur i dyrebutikken

*REKLAME

På onsdag måtte jeg hente mer mat til hundene og benyttet selvfølgelig muligheten til å ta med valpene på kjøretur og oppleve nye steder. Det ble en halvtime bilkjøring hver vei, i tillegg lå de i bilen i 2,5 time mens jeg tok ut en og en og så på livet utenfor, i tillegg til at alle fikk hver sin tur inn i butikken. 

Jeg prøvde å filme endel, men litt varierende hvor mye jeg fikk filmet. 

Er det en dyrebutikk jeg vil anbefale så er det Holmestrand Hund og Katt! Det er en stor butikk med godt utvalg og om det er noe de ikke har så prøver de å skaffe det! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.