Fri ved fot kurs – online

Jeg har laget et onlinekurs i temaet fri ved fot.
Og hvorfor var det akkurat fri ved fot som ble temaet i mitt første online kurs? Helt enkelt fordi jeg elsker den øvelsen. Det er så deilig å gå en fri ved fot og du bare kan stole på at hunden er der, hun henger med uansett hva jeg gjør. Det er mye enklere å gå en bra fri ved fot når du vet at hunden også elsker det og ikke vil vike fra din side uansett hva som skjer. Vi flyter bare fremover, sammen, vi er et team, i en helt egen boble som ingen andre får trenge inn i, det er bare vi to som eksiserer der.
I tillegg til øvelsen «fri ved fot» så går jo foten også igjen i mange av de andre øvelsene og jeg bruker den også i transportene mellom øvelsene, så en god fri ved fot har stor betydning også i resten av programmet.

Fakta om kurset:
Du kan se leksjonene når du selv vil, trene når det passer deg og sende inn de filmene du vil, du får hjelp med akkurat det du ønsker uten å være bundet opp i tid og sted.
Fra oppstart 22 august vil alle temaene være tilgjengelig med en gang, slik at kurset er tilpasset alle.
Kurset varer helt til 22 desember, så det er god tid til å jobbe med alle leksjonene.

Temaene er lagt i prioritert rekkefølge, slik jeg ville begynt å jobbe med de (selv om man gjerne jobber med flere oppgaver samtidig, mange overlapper og noen jobber man med hele tiden), men du står fritt til å jobbe med de leksjonene du ønsker i den rekkefølgen du vil.

Dette er min prioriterte rekkefølge fordi jeg ønsker at hunden skal få en god forståelse for posisjon og bakpartskontroll/utgangsstilling er før jeg begynner å bevege meg. Stegforflytninger til høyre er det første jeg begynner med når jeg begynner fordi jeg ønsker at hunden tidlig skal lære at det er dens ansvar å henge på meg, jeg vil hverken mase på den for å få den med meg eller flytte meg etter den.
Men selv om kjeding og konkurransetrening ligger nederst på lista betyr ikke det at det er det siste jeg gjør, det jobbes med hele veien parallelt, og sånn er det med mange av temaene.

Leksjonene publiseres som tekst, bilder og film. Her vil dere få se mine tre hunder, og det vil også bli supplert med filmer underveis så dere kan se hvordan jeg jobber med å bevare en god fri ved fot, rydde opp i en rotefot og innlæring på en valp.

Som deltager på onlinekurs får du tilgang til leksjoner, kan sende inn filmer og få tilbakemeldinger.
Som observatør på onlinekurs får du også tilgang til leksjonene, og kan stille ubegrenset med spørsmål om leksjonene, men ikke få tilbakemelding på spørsmål om egen trening da det er vanskelig å svare på noe man ikke har sett.

Kurset retter seg mot de som ønsker å begynne å trene fri ved fot, ønsker å forbedre detaljer med en hund som allerede har trent endel fri ved fot eller allerede konkurrerer og ønsker tilbakemeldinger på treningen. Valp eller voksen hund spiller ingen rolle, tilbakemeldingene er individuelle og vi jobber på deres nivå.
Vi pirker på detaljer, setter sammen mindre kjeder og jobber med å bygge alle momentene sammen til en hel øvelse.

For spørsmål, send mail til post@hundegalskap.com
Påmelding her: Fri ved fot – online

Temaer:

 • Belønninger
 • Fokus i front
 • Bakpartskontroll/kloss/utgangsstilling
 • Baklengsmarsj
 • Kontakt/se opp
 • Stegforflytninger
 • Vendinger
 • Holdter
 • Rygging med vending
 • Gangarter
 • Doggie-zen
 • Kommandoer
 • Momentrutiner
 • Fotarbeid (for føreren)
 • Antibanan
 • Kjeding
 • KonkurransetreningSkjermbilde 2016-08-18 kl. 17.13.11

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.