Godt på vei til perfekt innkalling!

Fantastiske Bonusen!

Jeg vet ikke helt hva jeg har gjort som har fått et såååå bra resultat så fort.

Jeg har ikke trent noe på fotarbeidet i innkallingen siden mandag, men på fredag skulle vi trene litt innkalling igjen og prøve å sette det sammen til en kjede i forbindelse med online-kurset.

Og her ser dere resultatet, vi trente ikke noe mer enn det som er filmet, så det finnes ingen dårlige forsøk som er klippet bort. Og nå løser Bonusen oppgaven perfekt. Jeg kaller inn, hun kommer i gallopp, og helt uten kenguru-hopp, slakker litt på farten og kommer perfekt inn på plass. Ingen støting heller (ikke at hun har gjort det så mye, men har sett tendenser et par ganger). Om det skal være noe å sette fingeren på så ville jeg kansje hatt litt høyere fart i galloppen, men det tenker jeg kommer etterhvert 🙂

Stjerna mi <3

 

En kommentar om “Godt på vei til perfekt innkalling!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.