Hva er klikkertrening?

Hva er egentlig klikkertrening?

Driver man med klikkertrening bare fordi man har kjøpe en klikker og er i fysisk stand til å trykke på den så den avgir lyd?
Er det klikkertrening om man napper i kobbelet når hunden gjør noe uønsket for så å klikke og belønne når hunden slutter med den uønskede adferden?
Når man klikker og belønner hunden etter å ha lokket den ned i dekk og deretter oppi i sitt, er det klikkertrening?

Det er mange måter å trene hund på, men ekte klikkertrening handler om å bygge på hundens eget initiativ og belønne ønskede adferder.

Grunnferdighetskurset som starter online 20 januar har 23 forskjellige temaer med totalt 96 forskjellige oppgaver og 2 bonus oppgaver.
Som deltager kan du sende inn og få tilbakemelding på ubegrenset antall filmer.
Som observatør får du også tilgang til alle oppgavene og kan stille generelle spørsmål til oppgavene, men ikke få tilbakemelding på egen trening, da det er vanskelig å gi tilbakemelding på noe jeg ikke har sett.

Et bittelite utvalg av kursets oppgaver.
Alle oppgaver i kurset presenteres både med film og tekst.

Om du ønsker å lære inn grunnferdigheter med ekte klikkertrening kan du ta en kikk på Grunnferdighetskurset for mer informasjon. Det er et online-kurs som tar for seg grunnferdigheter for lydighet, om du ønsker å trene grunnferdigheter for lp, rally, bruks eller ipo.

Om du ønsker å lære mer generelt om hva ekte klikkertrening er og hvilke prinsipper vi trener etter når vi sier ekte klikkertrening, så er kansje KlikkerTRENERkurset noe for deg.

Send meg gjerne en mail om du har spørsmål: camilla@canis.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.