Innlæring av dekk under marsj

Før denne økten kunne Pytte dekk i front og hun hadde bare trent det med meg sittende i front. Når jeg nå ville lære henne dekk under marsj benyttet jeg meg av det hun kunne fra før og startet der for å påminne henne om hva jeg ønsket. 

Videre derfra ser jeg på alt som en forstyrrelse. Jeg endrer posisjoner, først sittende, før jeg så reiser meg opp og også legger på bevegelse. Blir det for vanskelig og hun ikke klarer å tilby lenger så går jeg tilbake til et nivå hvor hun klarer å tilby igjen. Deretter høyner jeg kriteriene igjen, men mer gradvis enn sist for å prøve å komme forbi der det stagnerte sist.  

Målet er å legge til forstyrrelsen så gradvis at hun nesten ikke merker hver endring og bare kan fortsette å tilby samme adferd. 

Det er langt fra perfekt, men hey, det er første økt og det er bare de fire første repetisjonene som er helt likt det hun har gjort fra før. 

For å lære inn stå og sitt under marsj kommer jeg til å gjøre det samme. Der har hun også bare jobbet med hver av de i front. 

Med en godt innlært grunnferdighet kan man komme veldig langt på bare en 6min økt. 

Har du lyst til å komme skikkelig i gang med innlæring av grunnferdigheten?  
Eller begynne å utfordre grunnferdighetene med forstyrrelser slik jeg gjorde i denne økten? 

Det kan jeg hjelpe deg med! 

I dette kurset jobbet vi med nettopp dette! 
Fra innlæring av grunnferdigheter til å kjede det sammen til konkurranseøvelser og alt der imellom! 

Kurset passer for hunder i alle aldre og varer i 3 mnd så det er god tid til å jobbe med alle oppgavene!

Det er begrenset antall plasser, så vil du sikre deg plass kan du melde deg på via linken over! 

Kursoppstart 1 september!

For spørsmål: post@hundegalskap.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.