Jutlandia del 1

Cobra fikk dra på alene-tur til Danmark for å delta på Jutlandia. For første gang er hun på tur med meg alene, 2,5 år gammel.

Vi begynte med åpen agility. Jeg sklir på oppvarmingen og vegrer meg litt i løpet pga det. Det var hardt, jeg hadde dårlig feste og selv om jeg aldri tidligere har kjent at jeg trengte forballsko, så skjønte jeg fort at det var eneste mulighet her.

Jeg fikk låne fotballskoene til Ole Kristoffer. Skoene var 1,5 str for store, så jeg sklei litt rundt inni de, men hadde alikevel mye bedre feste enn med inov-8.

 

I dette løpet blir jeg litt heit i hodet når jeg kommer til vippa. Jeg får også litt «hjelp» av skrikinga til Ole Kristoffer der, men jeg har jo bedt om det, så jeg må klare å justere meg til å holde kriteriene hennes alikevel. Denne vippa er ikke bra nok og det er min jobb å passe på kriteriene.
Bomfeltet er ikke bra, hun treffer høyt med bakbena og kaster ned en forlabb, men det er umulig å si om hun faktisk traff. Dommeren bedømte det  uansett som feil, og det er uansett langt fra kriteriet.

Denne banen var nesten tunellcup i begynnelsen og slutten og litt annet i midten. Cobra kjentes veldig bra, men et riv på hinder to ødelegger for resultatet og jeg vil gjerne at hun skal fortsette fremover selv om jeg er litt bak og tørre å slippe meg litt mer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.