Konkurransekurs med Trine Frøshaug

Helgen 9-10 august arrangerer vi konkurransekurs med Trine Frøshaug.

Det er fortsatt 3 ledige plasser med hund i tillegg til observatørplasser.

Påmelding til hundegalskap@icloud.com

Pris 1850,- for deltager med hund. 500,- for observatør.
Økonomisk bindende påmelding.

Sted: Betzy Kjelsbergsvei 267, 3028 Drammen (ved Åssiden vgs)

Trine og Sweet

Om Trine:
Mitt navn er Trine Frøshaug og har drevet aktivt med hund siden 2003. Jeg har erfaring innenfor både patruljehund og søkshund i Forsvaret.
Har siden 2003 hatt to forskjellige hunder i eliteklassen. Begge har jeg vært med på landslagssamlinger med, og i 2009 var jeg og border collien min Meg med til VM i Bratislava. I 2010 endte Meg og jeg på en 2. plass i NM.
Jeg konkurrerer fortiden med en jaktgolden på 2,5 år i eliteklassen. Både i år og i fjor ble vi tatt ut på rekruttlaget i lydighet, og etter vårt første NM i år endte vi opp på en 8. plass.
Noen tanker om hundetrening:
Et godt samarbeid mellom deg og hunden er viktig, uansett om du skal ha den som familiehund, arbeidshund eller konkurransehund. Lydighet er det jeg mener er starten på et godt samarbeid mellom deg og hunden. Legger man inn god innsatst fra starten av vil man i fremtiden ha mye glede av hunden sin.
Å trene hund skal være morsomt, og jeg tror at forholdet mellom deg og hunden blir sterkere dersom man gjør noe morsomt sammen. Når jeg trener legger jeg vekt på positiv trening samtidig som jeg synes det er viktig å utfordre hunden. Jeg synes også det er viktig å tilpasse metodene og treningen etter hvert enkelt individ. Det som fungerer på en hund trenger nødvendigvis ikke å fungere på en annen hund. I tillegg tror jeg det er viktig og variere treningen slik at hunden ikke alltid vet hva som skjer. På denne måten tror jeg man får en hund som synes det er gøy å trene og dermed blir 100 % fokusert på fører.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.