Pirketrening og inngang i ringen

Planen var å trene på endel detaljer og pirke på avstand, apport, metallapport og target. I tillegg til å trene på innganger i «ringen,» denne gangen med noen som roper oss inn i ringen. Jeg tenkte at dette kom til å bli vanskelig for Bonus som er så glad i mennesker, men hun overrasket meg nok en gang og gjorde en god figur.

Siden det gikk så bra første gangen så tenkte jeg at det kansje ble vanskeligere om jeg byttet innroper/filmer til neste gang. Da hadde hun jo vært med på det en gang og hadde kansje en litt annen forventning enn første gangen hvor noen bare «plutselig» kommanderte oss inn. Men neida, hun jobber bare som hun pleier hun. Jeg kan hvertfall ikke se at hun bryr seg noe om det. Andre gangen er jeg også nøye med å lukke godbitlommen og stå mer oppreist og heve blikket enda mer når jeg går.

Desverre ble det ikke filmet noe mer av treningen enn de 2 forsøkene på innganger med innroper 🙁

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.