Tusen takk Synnøve!

På lørdag møtte vi Synnøve på Nkk Drammen. Det er hun som eier Dream, faren til Bonus.

Veldig koselig å snakke med henne igjen, hilse på hundene, og Dream er en like stor kosegris som Bonus, gnir seg inntil og velter seg ned i fanget.

Den andre hunden hennes, Flicka har låste frambein, som jeg jobber med på Bonus. Synnøve viste meg litt om hvordan hun jobbet med Flicka og jeg fikk plukket opp noen tips og triks. Full av ny inspirasjon fortsatte vi treningen når vi kom hjem og jeg føler allerede at det går myyye bedre. Hun feiler mindre enn tidligere, og når jeg feiler henne så blir hun sittende så jeg kan rette på labben uten å bli helt klovn som hun ble tidligere.

4 kommentarer om “Tusen takk Synnøve!

    1. Du skulle sett treningen vår i dag du! Fri ved fot-angst har blitt til fri ved fot-rus, økt etter økt med bare fvf og jeg elsker det!!!! Sååååå deilig følelse!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.