4 dagers stevne i Stavanger

Stavanger kjennes litt langt å kjøre for bare et helgestevne, men med 4 dagers stevne ble det brått mye enklere.
Cobra har kjentes veldig fin å gå med i vår og jeg føler vi har funnet flyten. Noen ganger holder det hele veien, men de aller fleste gangene er det små detaljer som sørger for at det ikke holder hele veien.

I agilityløpet torsdag var hun feilfri helt til hun faller av mønet. Det har selvfølgelig sammenheng med at jeg er for sen i bakbyttet så hun snur feil vei etter hinderet og kommer skjevt på.

I hoppløpet fant den rette linjen for meg å løpe sekvensen 1-5. Jeg elsker slike utfordringer, både fordi jeg må stole på at de utfordrende startene vi har trent på også fungerer på stevner, men også fordi jeg må dundre til, om jeg nøler er det fucked! Jeg angrer på at jeg ikke ba om filming fra den andre siden, slik at linjen kom bedre til syne på filmen, men man får hvertfall et bedre inntrykk av det med banetegningen.
IMG_7040

I fredagens agilityløp er jeg veldig fornøyd med at jeg har bra timing i framforbyttet mellom 2 og 3, desverre er filmen ganske dårlig, så vanskelig å se detaljene.
Jeg husker når jeg løper ved bommen at jeg ser et taktskifte hos Cobra når jeg sier «gjennom», så jeg regner med at det er derfor hun ikke treffer på bommen, så det får vi bare trene mer på! Vi får det ikke helt til å flyte, mye småfeil, men jeg er veldig fornøyd med f eks mønefeltet hennes, som desverre ikke synes på filmen, og at jeg klarer å plassere meg til å threadle til tunellen. Hun går ikke direkte ned for å dytte på vippa, men jeg er veldig fornøyd med at hun gjør det etterhvert og timingen i når jeg slipper henne, her klarte jeg faktisk å treffe med timingen og hun dyttet bra!

I hoppløpet flyter det fint i starten, men etter den første feilen så baller det lett på seg. Skikkelig misfornøyd med at jeg ikke klarte å handle henne ordentlig på denne banen..

Lørdag satte hun bomfeltet igjen og flyten var tilbake. Skikkelig fornøyd med at jeg kan sende frem på hinderet etter mønet for så å bare stikke for å plassere meg til neste oppgave.

Løpet ble filmet fra to forskjellige vinkler. Siden vi allerede hadde feil benyttet jeg sjansen til å holde henne ekstra lenge på vippa og være helt sikker på at jeg fikk gode dytter før jeg slapp henne i tillegg til å plassere meg riktig for hinderet etter vippa. Jeg husker løpet i Arendal hvor jeg ikke holder henne lenge nok på vippa til å få plassert meg riktig for framforbyttet på hinderet etter vippa, så her skulle jeg hvertfall sørge for å klare det!

Bortsett fra det veldig store svingen på hinder 3, som bare er min feil, er jeg veldig fornøyd med dette løpet. Det flyter fint hele veien og holder til 1. plass med napp. Dette var hennes tredje hoppnapp og hun kunne derfor starte i hopp2 på søndagen.

Søndagens agilityløp er jeg veldig fornøyd med frem til vippa og bomfeltet hennes er veldig bra! På vippa stopper hun og dytter, men det er kjappe dytter så jeg klarer ikke helt og time når jeg skal slippe henne og venter derfor lenge, så lenge at hun går av selv. Ettersom vi hadde et riv fra før så var det egentlig en perfekt situasjon å få det i, da kunne jeg diskutere disse kriteriene med henne og det var ikke vanskelig i det hele tatt å ta henne tilbake, 5 feil eller disk på resultatlista er ikke viktig.

Debuten i hopp 2 var en fin utfordring for oss og bane fra en dommerelev. Jeg vil gutse og her fikk jeg virkelig mulighet til det. Jeg visste jeg måtte gi alt fra start for å rekke blindbyttet mellom 4 og 5, men hadde også briefet bakbytte på samme sted om jeg skulle komme altfor sent. Når jeg kom dit måtte jeg isteden vente litt på henne, men jeg synes den løsningen ble veldig bra. Frem til vi disker er jeg veldig fornøyd og det er ikke så rart at vi disker der. På briefingen var jeg veldig usikker på hvordan jeg skulle løse det og når jeg i tillegg er dårlig plassert og gir henne feil kommando så er det ikke så lett for henne å vite hva jeg egentlig mener. Men jeg er veldig fornøyd med hennes første kl 2 løp!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.