Oslo Hundeshow

På Oslo Hundeshow var det både åpen agility og åpen hopp på fredagen. Det er ikke ofte vi møter hjul i konkurranse og flat tunell har hun bare trent på et par økter og aldri sett i konkurranse før, så jeg er overrasket over at hun løste det så bra.

I åpen hopp så leser tenker hun threadle til slalomen og når jeg i tillegg er for sent ute og feil plassert så gikk det som det måtte gå. Men jeg er veldig fornøyd med resten av løpet og vi var jo egentlig ganske nær en finale-plass.

Mye bra, men også mye slurv, som f eks rivet på lengden. Den rev hun også i åpen hopp. Jeg har tenkt at jeg skulle lage lengde å ha hjemme en stund, men det har ikke blitt noe av. Etter to tullete riv denne helgen var det derfor bare å få fikset det med en gang.


Det er mye jeg er fornøyd med i dette løpet, spesielt at jeg kan løpe så langt forbi utgangen på slalomen og hun alikevel fullfører og at hun ikke lar seg stresse av at jeg stikker videre når jeg har sendt henne på en oppgave.

Det var treff på bommen, men så tynt som det går an å få det og langt unna kriteriet. Jeg føler ikke at jeg klarer å være helt der jeg bør være for henne, hun krever at jeg skal være i «dundre-modus» og det klarte jeg ikke helt denne helgen. Det har sikkert endel med varmen å gjøre og denne dagen hadde jeg første løp etter 15, så det ble mange timer venting i varmen først.
Et lyspunkt er hvertfall å se hvordan hun dundrer på «stikk-kommandoen.»

Jeg har litt samme feeling i dette løpet, hadde jeg vært skikkelig påskrudd så hadde jeg klart å hanke henne inn før hun dundrer til lengden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.