Agilitystevne i Arendal

I helgen var vi på Hove på agilitystevne, Bonus skulle gå sine offisielle klasser og Cobra skulle få prøve seg på tunellcup. For Bonus sin del så har jeg fokus på godfølelse i konkurransesetting, det er det hun har mistet selvtillit på slalomen og det er der den må bygges opp igjen.

Cobra har aldri startet tunellcup før så jeg visste ikke hva jeg gikk til. Litt kameratrøbbel førte til at starten av løpet ikke kom på film. Eneste feil i løpet kom på siste hinder, jeg trodde først hun ikke satset for å hoppe hinderet i det hele tatt, men etter å ha sett filmen i slo motion med Ingerid så ser hun at hun mister fotfestet og bena sklir ut til siden, så det hadde en naturlig forklaring.
Vi skulle egentlig gå to løp, men når vi kom bort for å gå det andre løpet så hadde de pakket sammen ringen. Vi satt helt på andre siden og pga sterk vind så var det vanskelig å høre speaker, så vi fikk ikke med oss at de ropte inn til siste sjanse for dagen og at den skulle avsluttes før de offisielle klassene var ferdige.

Søndag har Bonus enda flere fremskritt selvtillitsmessig og tar slalominngangen på første forsøk og fullfører alle tolv pinnene i siste løp! I det løpet har hun også alle feltene. Etter at slalom-trøbbelet startet har hun også hatt issues med feltene og hoppet de og de gangene jeg har prøvd å ta de på nytt så har hun ikke gjort riktig hverken på andre eller tredje forsøk, jeg har derfor valgt å la det ligge litt og fokusere på slalomen og tenkt at når hun får tilbake selvtilliten på slalomen også i konkurranse så kommer nok feltene etterhvert også. I søndagens agilityløp hadde hun både felter og slalom og var kun en vegring unna siste nappet til klasse 2. Nå viser hun at vi virkelig er på rett vei, det gjorde ingenting at opprykket glapp, vi kan godt være i kl 1 en stund til og jobbe med selvtilliten hennes, det trenger hun og når den er tilbake for fullt så vil det opprykket også komme.

Søndagen fikk jeg virkelig kjørt meg da Ingerid måtte hvile foten og jeg fikk lov til å gå tunellcup med Smiley også. I første runde var både Cobra og Smiley feilfrie trodde jeg, men på resultatlisten hadde Cobra fått fem feil, eneste jeg kan se er at hun kan ha fått det når hun løper i bena på meg, men ser ikke om dommeren dømmer noe feil der eller ikke.
I andre runde skulle jeg løpe med Cobra først, også bare to hunder mellom før jeg skulle løpe med Smiley. Ingerid var med til ringen både for å filme og å holde den hunden jeg ikke gikk med. Cobra leverte igjen og var feilfri. Smiley synes det var skikkelig teit at jeg maset på henne når mamman hennes og bestevenninne Cobra sto på sidelinjen, men jeg fikk henne igang etterhvert.
Reaultatet av tunellcupen sammenlagt på søndag i klassen Large-jr var Cobra på 1. plass og Smiley på 3. plass!

OG, det er så deilig å kunne sitte å se tilbake på løpene. Tusen takk for all filming av løp og alle kommentarer og heiing, både under løp og etterpå!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.