Stavangerhelgen

Forrige helg var vi i Stavanger. Jeg hadde egentlig ikke tenkt til å dra, men Ingerid klarte å lokke meg med til slutt og jeg angrer ikke på det. Bonus klarte å ta med seg totalt fire napp på tre dager med stevne.

Vi sliter fortsatt med slalomen i stevnesammenheng, men taktikken nå er å hjelpe henne så mye som trengs gjennom slalomen. Det er vanskelig for meg og hun har heller ikke lært slalomen med lokking, men sammen blir vi bedre på det.

Søndag begynte vi med agility hvor Bonus tok siste nappet til kl 2. Jeg ble litt overrasket når jeg så resultatlista da jeg etter løpet lurte på om vi hadde fått fem eller ti feil i slalomen. Jeg sjekket filmen fra Ingerids kamera, hun hadde fått med siste halvdel av løpet fra en annen vinkel og der ser vi dommeren hele tiden og siden han ikke dømte noen feil på oss var opprykket et faktum. På filmen ser jeg også tydelig hvor ubehagelig hun synes det var å sitte så tett opp i gjerdet og er glad for at jeg valgte å starte henne med en gang, her hadde jeg ikke noe behov for å komme meg langt avgårde i starten heller.
I lagløpet ble det napp på laget og Bonus og Ville fikk sine første nm-napp, ergo var det fortsatt mulig å kvalifisere begge til årets nm.

Mandagen tok jeg meg god tid på morgenen, tidsskjemaet var det samme som dagen før, så jeg hadde ingen løp før langt utpå dagen, trodde jeg. Plutselig dundrer det på døra, Ingerid står utenfor og spør om jeg ikke skal briefe ag2.. Shit, det hadde jeg jo glemt.. Hun hadde heldigvis kikket på banen og kunne fortelle meg hvor alle nummerne var, så jeg rakk å gå banen to ganger før briefingen var ferdig. Banen var ikke veldig vanskelig å huske, men jeg merket at jeg ikke hadde helt kontroll på hvor hindrene sto.
Og Bonus, hun gikk feilfritt, endte på 2. plass og sikret seg dermed første napp til kl 3.

I hoppløpet var det en vanskelig slalominngang, men når hun først kom inn i den så gikk hun den på egenhånd. Det flyter fint bortsett fra når jeg gutser på et blindbytte jeg ikke hadde tatt sjansen på om vi hadde vært feilfrie.

Vi ventet en stund på lagløpet, men det var siste mulighet for å få nappet både Ville og Bonus til nm, så vi ville ikke droppe det og dra heller.
Når vi står på start så begynner de samtidig å henge opp resultater på tavla og Bonus reagerer på lyden. Hun synes fra før av at det er helt unødvendig at jeg skal gå fra henne på start, hun vil jo løpe sammen med meg og når det smeller ved siden av i tillegg er hun ikke veldig komfortabel. Jeg prøver å kikke bort der for å se om hun snart er ferdig, men hun har en haug med ark så jeg vil heller starte henne med en gang. Jeg trenger heller ikke så mye forsprang i starten her og vet at bare jeg får henne igang så går det fint. Det blir 10 feil på Bonus i slalomen, men det holder til napp med laget og dermed er både Ville og Bonus ferdig nappet til nm. Ville skal gå på laget og Bonus er reserve, kremt, jeg mener Bonus er Bonus 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.