Sverige-ferie

Nå har vi kommet hjem fra Sverige-ferien vår. Vi var borte i 13 dager og begynte med å konkurrere i Munkfors.

Bonus gikk stort sett bra, som hun pleier, men som vanlig er det issues med slalomen i konkurranse.

For Cobra sin del var det tid for debut. Jeg hadde egentlig ikke tenkt å debutere så tidlig, men fordi hun ble målt til 49,5 og dermed kunne konkurrere på large i Sverige og hoppe på 40-45 cm så valgte jeg å melde henne på. Debut i Norge, hvor hun må hoppe minst 55 cm venter vi litt med.
Lørdagens løp var preget av at hun er ung og urutinert, løper rundt tunell, finner ikke slalominngangen på første forsøk og går ut en pinne for tidlig etc. Og i det siste løpet koker hun litt rundt slalomen og jeg går av banen etter tre forsøk.

Søndagen går det mye bedre og hun viser frem den grunntreningen hun har gjort. Hun sitter fint på start, ser på linjen og starter når hun får signal og ikke før! Hun finner slalominngangen på første forsøk og fullfører alle pinnene OG hun fullfører den rette linjen ut av banen når hun får beskjed om det! I de to første løpene er det bare urutinert-feil som gjør at vi ikke tar med oss napp. Hun kommer inn mot meg når jeg ikke rekker helt frem og hopper av bommen når hun ikke klarer å justere seg helt. Men det er helt greit, jeg hadde ikke forventet å hverken gå feilfritt eller at hun skulle vokse så mye fra dagen før og jeg satt i teltet etter det andre løpet med tårer i øynene og belønnet den lille, fine hunden min.
I det tredje løpet så koker hun litt rundt slalomen igjen, men det er helt greit, jeg hadde egentlig forventet at hun skulle koke mye mer i alle løpene når hun forsto at hun endelig skulle få løpe også, men det skjedde ikke, hvertfall ikke på dette stevnet.

Etter stevnet kjørte vi til Fjugesta, der skulle vi passe hunder og trene.
Cobra fikk jobbet litt mer rc på møne, det har vi gjort altfor lite, fordi vi ikke har møne hjemme, men nå fikk vi hvertfall sjansen.

Cobra fikk også jobbet endel med threadler, det har vi jobbet altfor lite med til nå, så det var viktig å ta tak i.

Vi tok også litt tak i rc på bommen med blindbytte. Det har vi bare gjort en gang tidligere og det gikk ikke så veldig bra, men det er også en stund siden og denne gangen gikk det mye bedre.

Hun fikk også jobbet litt med teknikken i slalom.

Vi var også et par dager på kenneltreff og møtte mamman til Cobra og de tre søstrene, guttene kunne desverre ikke komme denne gangen.
Her er Cobra med søstrene Zoey, Fox og Lynx og mamma Snooze.

20524394_10214075033653809_1726209334_o
Kenneltreffet besto selvfølgelig også av gjeting.
20502709_10154232756979159_2033691439_o 20495446_10154232756984159_616938025_o
Kuling har fått trene litt rc og triks i tillegg til svømming og gjeting.

Bonus har jobbet med satspunkt med bump og pirket på skiftene i avstandskommanderingen.

 

2 kommentarer om “Sverige-ferie

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.