Bonus 6 mnd(!) – del 3

Bonus har blitt veldig flink til å ligge i stolen sin når vi er på trening, både når jeg trener med Lexie og når vi har pause alle sammen!

Vi har jobbet mye med avstanden og kommet langt allerede, men det er enda mye pirking som gjenstår før det er perfekt!

Den største utfordringen er at jeg ikke har jobbet med låste frambein før. I tillegg er hun veldig ivrig og har mye bevegelse i labbene. Derfor jobber vi mye med å gjøre henne bevisst på labbene.

Vekslingene:

  • Stå-dekk-stå

Her vil jeg ha alle 4 labbene låst. I første omgang jobber vi med forlabbene, men må begynne å legge mer vekt på baklabbene nå også slik at det ikke blir en vane å flytte litt på de. Dekken er som oftest veldig bra, men det kan komme litt bevegelse i labbene når hun skal opp i stående igjen.

  • Dekk-sitt-dekk

Dekken her er også veldig ofte bra, men det hender hun sklir litt for langt bakover og må rette seg inn. Når hun skal opp i sitt igjen så er hun ofte såvidt oppe i stå før sitten, så her må vi jobbe mer med selve bevegelsen og å trekke rompa direkte inn under henne. Her løfter hun også ofte på en forlabb, setter den ned igjen på omtrent samme sted, men dette er noe jeg vil luke vekk.

  • Stå-sitt-stå

Fra sitt til stå så flytter hun ikke bakbena langt nok bakover så hun blir stående med krum rygg og noen ganger en mellomting mellom stå og sitt. Vi må trene mer på bevegelsen å få henne til å flytte bena litt lenger bakover for en mer komfortabel, penere og sikrere stå. Når hun skal fra stå til sitt så kommer det igjen litt bevegelse i forlabbene, som et lite sittende hopp. Labbene lander på rett plass her også, men jeg vil jo at de skal være «limt» til underlaget.

3 kommentarer om “Bonus 6 mnd(!) – del 3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.