Bonus apport + fri ved fot

Bonus har jobbet mye med apporten. Holde fast, avlevere, plukke opp, komme til meg med apporten, innkomst i utgangsstilling med apporten, men vi har aldri før trent på hele øvelsen.

Jeg ønsker at hun skal måtte tenke seg om hver gang og høre etter, ikke bare gå på autopilot fordi hun kan øvelsen. Jeg vil også at hun skal sitte helt stille til hun evt får apport-kommandoen, derfor belønner jeg dette mye nå, så kansje vi får innarbeidet gode rutiner her med en gang.

Vi har ikke trent på at jeg kaster apporten tidligere heller, så her var det mye nytt for snuppa, men hun jobber godt og henter seg inn igjen når hun skjønner at hun er på vei til å gjøre noe feil.

Når hun får hente apporten har hun god fart ut, pent opptak (desverre utenfor bildet), men traver tilbake og setter seg skjevt. Men dette var første gangen, så alt i alt så gjør hun det mye bedre enn jeg hadde forventet.

I tillegg var det mørkt ute, så selv om vi var på et kjent sted så ble det også litt utfordrende. Hun kikker litt rundt seg når hun hører lyder osv, men det kommer seg med mer trening 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.