Bonus kl 2 Drøbak

I går startet Bonus i kl 2 i Drøbak.

Fellesdekk:
Hun lå litt urolig et par ganger.
Karakter: 9

Fri ved fot: 
Hun var ukonsentrert og forsvant ut av ringen på et punkt, men jeg fikk henne heldigvis inn igjen.
Karakter: 5

Dekk under marsj: 
Dekker kjapt, men er litt urolig og letter litt på albuene en gang, jeg er heller ikke helt fornøyd med oppsittet.
Karakter: 9

Innkalling med stå:
Hun reiser seg rett etter at jeg har gått ifra. Resten er helt greit, men ikke noe mer enn det, kunne hatt bedre ståmoment og bedre innkomst.
Karakter: 7

Stå under marsj: 
Kunne reagert kjappere på stå-kommandoen, i tillegg flytter hun litt på et ben når jeg går tilbake.
Karakter: 8,5

Ruta:
Hun har bra fart, men reagerer for sent på kommandoen (igjen) og havner for langt bak, jeg kommanderer henne mot meg og da stopper hun med 1 labb på rutebåndet, 3 labber inni ruta.
Karakter: 0

Apport:
Hun roter i opptaket og tygger på vei inn.
Karakter: 7

Hinder:
Hun hopper over, men dekker istedet for sitt som jeg kommanderer, jeg kommanderer sitt på nytt, men hun gir en ny dekk, men hun hopper hvertfall hinderet tilbake.
Karakter: 5

Avstand:
Hun flytter litt på labbene til å begynne med, så flytter hun forlabber og legger seg på skinka, når jeg kommanderer på nytt så blir hun usikker og kommer til meg. Dommeren sier at jeg kan få gjøre øvelsen en gang til for å få en ordentlig avslutning. Jeg setter veldig pris på det, og det går litt bedre, men hun flytter labbene endel selv om gjennomføringen her er bedre.
Karakter: 0

Helhet:
Når vi er ferdige med siste øvelse sier dommeren:
Når jeg ser dere 2 gå i ringen så blir jeg glad! Men kan jeg spørre hvor gammel den hunden er? Jeg svarer at hun er 1 år. Da begynner både dommer og dommerelev å flire og sier at her har jeg en bra hund i mange år fremover!
Og jeg vet jo det, men det varmer skikkelig å få høre det fra dommeren på et stevne selv om resultatet ikke er det beste.
Karakter: 9

Totalt: 115,5 poeng

Siden det var dommerelev der så brukte de veldig lang tid og diskuterte alle øvelsene. Men jeg synes alikevel at jeg klarte å holde Bonus tilstede på en god måte, selv om hun var veldig ukonsentrert i går. Men er det noe jeg har lært av det stevnet så er det at jeg må gjøre ting på en annen måte før jeg går i ringen.

 

2 kommentarer om “Bonus kl 2 Drøbak

  1. Dere er så gode, blir helt stum. Dere er rå. Prima skakker på hodet og følger godt med, dog blir det nok en stund før vi blir å se i ringen:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.