Bonus overrasker og Lexie kræsjer (igjen)..

Jeg blir fortsatt overrasket over denne hunden.

I går var det klubbmesterskap i agility i Hokksund og for treningens skyld meldte jeg på Bonus, hun deltok i åpen klasse og siden hun bare er 13 mnd nå så fikk hun gå på mellom, og deltok dermed ikke i konkurransen med de andre. Men det var heller ikke poenget for min del, jeg ville bare teste henne på en hel bane.
Hun har bare trent små kombinasjoner tidligere, så jeg hadde overhode ingen forventninger.

Hun lurer litt på om bommen egentlig er vippa og går litt sakte opp, men har fint felt. Bommer på slalom inngangen, men hun får heller ingen hjelp fra meg, så det er min feil..

Vi fikk gå banen 2 ganger, så denne gangen skulle jeg hvertfall hjelpe henne skikkelig til å finne slalomen, og det klarte vi, men hadde det litt travelt på slutten så hun gikk ut etter 11 pinner, tar den på nytt og hun fullfører 12 pinner fint.
Jeg vet ikke helt hva som skjer på møne, men jeg tror hun sklir litt og dermed hopper av fra høyt oppe, vi tar det på nytt, hun har fint felt og jeg lar henne stå der mens jeg skaffer meg litt forsprang, jeg slapp henne jo tidlig av i forrige løp, så greit å holde på kriteriene også 🙂
Hun har også et veldig fint fokus framover som jeg liker godt, det gjør det også lettere for meg når det står flere hinder etter hverandre på linje, slik som etter møne.

Hun har heller aldri trent på hverken mur eller lengde, men det brydde hun seg fint lite om 😀

I disse filmene la dere kansje merke til at hjulet står på siden av banen og ikke som en del av banen, det kan vi «takke» Lexie for.
Jeg tenkte ikke på å få filmet løpene hennes, men det burde jeg kansje gjort. Hjulet sto opprinnelig der man ser det røde hinderet etter muren. Lexie stopper på feltet på møne, får kommando videre av meg, hopper muren, men så treffer hun hjulet på siden og tar med seg hjulet i «fallet,» hjulet faller over henne og hun henger fast med den ene baklabben i hjulet. Hun kommer seg kjapt løs og jeg går litt rundt med henne for å se om hun halter, det gjør hun ikke. Det kommer folk til som prøver å sette sammen hjulet, men det er ødelagt. Festet til bena på den ene siden er vridd og på den andre siden er festet ødelagt. De holder det sammen slik at Lexie får hoppet det en gang til også blir det fjernet.
Det var en ganske stygg kræsj, så jeg gikk henne ned og lot henne stå over det andre løpet.
Og midt oppi uflaksen så er det lov å ha litt flaks også. Kristine som er veterinær var også der så hun fikk sjekket over henne når hun ble kald, og heldigvis så gikk det bra denne gangen!

 

En kommentar om “Bonus overrasker og Lexie kræsjer (igjen)..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.