Opprykk til kl 3!

I går var Bonus akkurat 13 mnd gammel.
Planen for dagen var å konkurrere, og klok av skade fra sist stevne så skulle jeg varme henne opp mye mer. Hun har så mye energi, så det er ikke noe å spare på. Hun går mye bedre og mer konsentrert når jeg har fjernet litt av overskuddsenergien.
Stevnet skulle starte kl 18, så vi var der kl 15.
Siden vi hadde god tid så stresset jeg ikke, men brukte litt tid på å få utstyret ned på banen osv før jeg tok henne ut.
Ca 15.30 begynte vi med litt fri ved fot, noen rutesendinger og terpet litt på hinderet.
Kl 16 kom Siv (vi hadde planlagt en privattime med hovedvekt på neseprøve). Det gikk veldig bra og jeg fikk mye nytt å jobbe med fremover, når Bonus ble sliten fikk hun en pause, før vi fortsatte med litt overtrening av noen av kl 2 øvelsene.
Videre fram til 17.30 trente vi litt detaljer og ga henne litt hyppigere pauser. Deretter puttet jeg henne i bilen litt før vi gikk inn i hallen.
I forkant hadde jeg ikke tenkt så mye på det, men når jeg kom inn i hallen tenkte jeg at dette kom til å bli vanskelig for henne, det er begrenset plass i hallen så det var veldig liten mulighet til å varme opp der inne. Jeg valgte alikevel å ha henne i stolen inne i hallen, siden det er det hun er vandt til, og hadde en bitteliten plass å varme opp på.

Fellesdekk:
Bra neddekk og oppsitt og hun lå fint hele tiden.
Karakter: 10

Fri ved fot:
Hun er litt virrehode, så jeg må fortsette å jobbe her, økemotivasjonen og overtrene!
Karakter: 8

Dekk under marsj:
Ikke den beste dekken jeg har sett fra henne, men greit nok. Oppsittet derimot er slurvete.
Karakter: 8,5

Innkalling med stå:
Ikke så bra ståmoment synes jeg, men hun stopper hvertfall tilslutt.
Karakter: 8,5

Stå under marsj:
Denne var rett og slett dårlig, hun går lenge etter kommando, skjerpings.
Karakter: 7

Ruta:
Her hadde jeg ikke så store forventninger, jeg har aldri sendt henne i en rute som står så nær veggen og i tillegg er det speil på hele veggen hun løper rett mot. Men det så ikke ut som om Bonus brydde seg om det i det hele tatt, eller kansje hun ikke la merke til speilet?
Hun har fin fart ut og stopper fint, midt i ruta, men snuser litt.
Karakter: 9

Apport:
Perfekt fart ut og opptak, men mangler litt på farten tilbake også tygger hun…
Karakter:7

Hinder:
Fint fokus fram og hopper over, setter seg ikke på første kommando, så må kommandere på nytt, hun setter seg og kommer deretter fint tilbake over hinderet.
Karakter: 8

Avstand:
Bra neddekk, i første oppsittet løfter hun den ene labben og setter den ned igjen på samme sted, deretter perfekt!
Karakter: 9

Helhet:
Fikk ikke så mye tilbakemelding fra dommeren, men jeg er fornøyd, det er det som teller.
Karakter: 9

Totalt: 169 poeng, 1. Premiering og opprykk til kl 3!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.