Bonus lærer feltadferd – del 2

Det er lenge siden forrige økt med feltadferd, så jeg tenkte at vi sikkert måtte gå noen steg tilbake i forhold til der vi var sist. Vi har jo ikke trent så mye på dette i utgangspunktet så jeg forventet ikke så mye.

Men Bonus slutter ikke å overraske meg, hun husket hvor vi slapp sist og vi kunne bare jobbe videre derfra.

Nå kunne jeg legge til egen bevegelse, både før og etter hun stopper på feltet. Når hun står på feltet bruker jeg omvendt lokking med godbiter i hånden, strør godbiter på gulvet og frister med leka.

Hun er stort sett veldig flink, men hun feiler av og til, da bruker jeg feilkommandoen hennes – Oi – og begynner på nytt. Og Bonus vet veldig godt hva den kommandoen betyr, i hennes hode betyr det bare at det var feil, du får ingen belønning for det, prøv igjen. Hun hopper som en sprettball også prøver hun igjen 🙂

Det hender hun blir litt usikker og stopper med 4 labber på feltet, da venter jeg bare til lyset går opp for henne og forlabbene går i bakken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.