Stevnehelg i Mjøndalen

Denne helgen var det tid for stevne i Mjøndalen. Lexie skulle starte agility og Bonus skulle trene på å være på stevne og være rolig selv om det er mange mennesker og hunder overalt. På lørdagen lå hun i tøyburet store deler av tiden, det gikk stort sett bra, selv om det er lett å flytte på det for en liten glad-golden. På søndag lå hun mye i stolen, og var veldig flink, men fikk låne buret til Lexie når vi skulle gå så fristelsen ikke skulle bli for stor.

Har ikke blitt så mye trening på andre ting denne helgen for Bonus, men fått trent litt på å passere folk og hunder uten å klikke bananas, gå rolig ved min side uten forstyrrelser eller godbit, kun ros. Og trent litt fri ved fot, sideforflytninger og vendinger med forstyrrelser. Selv om hun kan bli veldig fristet og falle litt ut når vi kommer veldig nær forstyrrelsene, så henter hun seg godt inn igjen og jobber videre.

I dag møtte vi også søster Prima. Etter å ha kommet over sjokket over hvor stor hun er i forhold til Bonus så hadde vi en fin playdate på gresset ved hallen.

Evy tok over 400 bilder så håper å få noen fine bilder fra daten etterhvert.

Lexie har ikke trent på 3 uker så jeg hadde ikke så store forhåpninger for stevnet, men var innstilt på å måtte trene felt og slalom i alle løp. Noen av feltene er fine og noen er skikkelig dårlige. Hun var også litt uheldig med vippa, det var teppe på den som var glatt så selv om hun bremsa så fikk hun ikke stoppet før etter feltet. Kriteriene er klare, jeg skal ikke bedømme feltene på hvor hardt hun prøvde, men om hun lykkes, så da måtte hun ta det på nytt og må heller lære seg å sette på bremsen i tide (selv om hun ikke er noe glad i brems). Men i lagløpet på søndag derimot satt vippefeltet (Ina har filmen fra det, så det kommer senere) men da stakk hun jo for tidlig fra mønefeltet 🙁

Men alt i alt er jeg veldig fornøyd med helgen, selv om det ikke er noen resultater å skryte av er det masse verdifull stevnetrening, både for Lexie og Bonus!

2 kommentarer om “Stevnehelg i Mjøndalen

  1. Å, skulle gjerne vært der og sett på dere! Savner et ekte hundearrangement. Men var på kurs selv i helgen, så kan jeg heller være med for å ta bilder av dere neste gang 😉

  2. Så fin film 🙂 siden jeg ikke fikk sett på dere, fikk jeg hvertfall gjort det nå! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.