Eksamensdag!

De stakkars hundene mine har ikke hatt den mest innholdsrike dagen i dag. De har selvfølgelig fått mat og turer, men bortsett fra det har de ikke fått mye oppmerksomhet.

Jeg går jo klikkertrenerkurs hos Canis, siste kurshelg med praktisk eksamen er første helgen i mars, så nå har jeg jobbet med teoretisk hjemmeeksamen. Jeg begynte på den et par dager etter at vi fikk den, for et par uker siden, men den har gått litt i glemmeboka da jeg har jobbet mye med adferdslisten frem mot praktisk eksamen (som jeg skal ha med Bonus). Så i dag var målet å bli ferdig med den. Den har ikke innlevering før neste søndag, men jeg synes det er like greit å bli ferdig med den, så slipper jeg å stresse med det de siste dagene.

Jeg liker utfordringer og å ha noe å jobbe mot, så derfor valgte jeg å bruke Bonus til praktisk eksamen. Den første kurshelgen måtte jeg alikevel bruke Lexie siden Bonus da bare var 6 uker gammel og det enda var 2 uker til jeg kunne hente henne. Det morsomste med å bruke henne til denne eksamen er jo at da må jeg lære henne alt, de 2 andre kan jo endel allerede. Så dette ble virkelig en utfordring, jeg fortalte det også til de andre første kurshelg for å få litt ekstra press!

IMG_1982

Nå er jeg ferdig med hele eksamen, ikke så ferdig at jeg sender den helt enda, men jeg har gjort alle oppgavene og sett over. Lar den ligge et par dager nå før jeg kikker over den en siste gang.

Nå skal resten av kvelden brukes på trening med hundene. De er jo ikke vandt til så lite aktivitet, så de bobler jo over nå 😉

2 kommentarer om “Eksamensdag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.