En søt liten jack :-)

Nemi har vært på besøk i 9 dager og nettopp dratt hjem igjen.

DSC_0024
Hundene hadde ikke møtt hverandre før, så jeg lot de møtes en og en, først ute, deretter inne.
DSC_0025

DSC_0029
Det er alltid gøy å se hvordan hundene bruker språket.

DSC_0034

Etter litt snakking ble det også leking, så da var det fram med videokameraet.

Og sånn har de lekt siden, hver gang de har fått lov 😉

Når Nemi kom fikk jeg også beskjed om at hun er veldig glad i godbiter, og leker gjerne med andre hunder, men når hun trener så vil hun helst ha godbiter istedet for å leke. Derfor bestemte jeg meg for å trene på å leke 🙂

Dette er andre økt med leke-trening, og det kommer godt fram i starten at hun ikke er hekta på leking.
Det som er viktig er å finne en leke som hunden vil synes det er greit å bite i, i tillegg er det mange hunder som gjerne vil ha litt avstand, spesielt i begynnelsen, derfor velger jeg noe mykt og langt, her en fleeceflette.
For at hunden skal fatte interesse for leken så drar jeg den frem og tilbake langs bakken. Jeg stapper den ikke opp i ansiktet hennes, det er det ikke mange som liker og jeg sørger for at hunden har sjans til å få tak i den.
Jeg vil heller ikke dra den rundt hunden, så hun må snurre rundt for å få tak i den og løfter den heller ikke opp fra bakken. Det er viktig å ikke gjøre det for vanskelig om hunden skal synes det er gøy til å begynne med.
Jeg vil også at hundene skal bli litt tøffe i leken og begynner derfor også tidlig å ta på de, mens de henger i leken, og klappe litt på de på begge sider.
Når hun mister eller slipper tak i leken så fortsetter jeg bare å dra leken langs bakken så hun skal få tatt nytt tak igjen.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.