Bonus 17 mnd!

Denne lille fantastiske jenta er 17 mnd! Det har gått veldig fort, men samtidig føler jeg at vi har fått til mye sammen på denne tiden. Vi har til og med oppnådd vårt første store mål allerede, opprykk til Elite! Det har ikke gått helt opp for meg enda!

IMG_1562

Alle øvelsene i Elite er påbegynt, men noen er mer ferdige enn andre. Apport dirigering derimot, den har gått litt i glemmeboka, altså, hun kan jo apport, men ikke dirigeringen.
Jeg har aldri trent inn denne øvelsen før, så jeg har vridd hodet mitt litt på hvordan jeg skal gjøre det.
Jeg vil ha forskjellige kommandoer på hver side og vil at hun skal kunne kommandoene så godt at hun ikke er avhengig av at jeg viser henne.
Jeg er veldig lite glad i hjelper så jeg vil prøve å lære henne øvelsen helt uten hjelp, men via shaping. Så da har vi nå påbegynt dette ved hjelp av nesedytt og gaffateip og helt uten apporter:-D
Jeg både tror og håper at dette er veien å gå, og siden jeg ikke blander apportene inn i dette i det hele tatt så tenker jeg at om det går rett til helvete så er ingen skade skjedd, da kan jeg bare begynne på nytt, men om det funker (noe jeg virkelig tror det gjør!) så blir det ikke vanskelig å overføre det til apporten senere.

2 kommentarer om “Bonus 17 mnd!

  1. Dere er så flinke og det er så gøy og inspirerende å følge ekvipasjer som shaper seg opp til elite 🙂 Stå på videre 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.