Framgang på avstand

Vi har jobbet mye med avstanden til nå, og det begynner virkelig å komme seg, men det er fortsatt langt igjen.

Stå-dekk-stå

Her har det kommet seg veldig, hun er flink til å holde forlabbene i samme posisjon. Tidligere slet vi litt med at hun løftet litt på en labb for så å sette den tilbake på nesten samme plass, jeg kan fortsatt se det litt av og til, men nå tilhører det unntakene.

Nå må jeg også begynne å bli litt strengere på kriteriene for baklabbene her, målet er at alle 4 labbene skal være låst i denne bevegelsen.

Sitt-stå-sitt

Her må Bonus fortsatt ha litt hjelp fra sitt til stå. Vi jobber også litt med hjelpemidler som Balance Disc for å lære henne å hoppe bakover med rompa.

Fra stå til sitt går det mye bedre, selv om hun av og til slurver litt med forlabbene.

Dekk-sitt-dekk

Her er hun ganske flink i begge skiftene nå, men har hatt en liten tendens til å løfte den høyre forlabben litt når hun skal opp i sitt, det begynner å komme seg, så her jobber jeg med å fjerne hjelpen gradvis.

Men noen ganger slurver hun litt for mye, slik at jeg feiler henne, hun skjønner at hun ikke gjorde det riktig, men tar det ikke så tungt, akkurat sånn jeg vil ha det. Det er veldig greit å kunne fortelle at dette var feil uten at det blir negativt.

Og noen ganger går belønningen litt over styr og hun får myyye mer belønning enn planlagt 😉

 

 

En kommentar om “Framgang på avstand

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.