Stevnet i Arendal – søndag

I hoppløpet til Ruby blir det litt tull, først en vegring, deretter går hun ut på pinne 10 i slalomen også viser ikke jeg ordentlig på de siste hinderne.
I agilityløpet derimot var det full klaff, slalomen sitter, hun har gode felt og følger meg bra, det resulterer i feilfritt og 1. plass med napp!

I hoppløpet til Lexie blir det også litt tull, vi får noen unødvendige riv og i slalomen klarer hun inngangen, men får ikke bremset nok til å klare neste.
Under brifingen til agilityløpet satte jeg meg klare mål, å klare å bremse nok til slalomen hadde vært et problem i alle løpene, derfor var jeg fast bestemt på at i dette løpet så skulle den sitte, det var det viktigste. I tillegg ville jeg trene på starten, at hun skal sitte bra, ikke falle framover eller opp med rompa og jeg skulle gå langt ifra. Tidligere har hun da pløyet gjennom første pinne, så jeg er veldig fornøyd med at hun ikke gjør det. I tillegg skulle hun stå godt på alle felt, og etter slalomen skulle jeg sende henne litt mer fra meg enn hva jeg har pleid tidligere, jeg har trent mer selvstendighet nå, så her fikk vi testet det.
Og resultatet: Feilfritt og 2. plass med napp!
Førsteplassen er drøyt 4 sekunder forran oss, men det kan bare være tiden jeg taper ved å holde henne lenge på feltene, så det bryr jeg meg fint lite om 🙂

 

 

En kommentar om “Stevnet i Arendal – søndag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.