Stevnet i Arendal – lørdag

Denne helgen hadde jeg gleded meg til lenge, stevnet i Arendal er alltid koselig og vi hadde leid et hus like ved stevneplassen med plass til alle.

Bonus dro til Heidi allerede på torsdag og skulle være på ferie uten meg for første gang. Jeg visste at hun kom til å få det kjempebra der med bestevenninnen Dora (som også sliter med mangel på intimsone 😉 ) og hun ville ikke savne meg i det hele tatt. Det var nok værst for meg, det blir veldig stille uten den lille lykkepille-hunden.

Jeg hadde meldt på både Lexie og Ruby denne helgen og planen var jo å gå alle løp med de selv, men utover fredagskvelden så ble jeg og Martine enige om å byttelåne hunder. Jeg skulle starte med Kenya i kl 3 hopp og Martine skulle gå med Lexie i hopp kl 1 på lørdag.

Jeg var litt spent før løpet, jeg har jo aldri startet et kl 3 løp tidligere og heller aldri trent med Kenya.

Lexie har ikke gått med noen andre før, men hun bryr seg fint lite om hvem som går med henne, så lenge hun får gå agility 🙂

Lexie synes slalom var veldig vanskelig denne helgen, vi har nok ikke fått trent nok på dette i det siste, i tillegg så kommer hun i så stor fart at selv om hun klarer den første inngangen så får hun ikke bremset nok til den neste. Derfor har jeg også bestilt meg en slalom å ha hjemme, jeg har pinner til å stikke i bakken fra før av, men de dytter hun bare tilside når hun kommer i stor fart, så nå ble det en ordentlig slalom lik de som brukes i konkurranser.

Ruby var i utgangspunktet bare meldt på fordi hun alikevel skulle være med til Arendal, så da kunne hun like gjerne få gå noen løp. Til å nesten ikke ha trent agility på 1,5 år så gjør hun det veldig bra og tok også med seg en 3. plass i hopp kl 2 med napp.

Både Ruby og Lexie fikk også prøve seg på tunellcup på lørdagen.
Med Lexie var målet å jobbe med starten, hun skulle sitte på start uten bevegelse framover eller å lette på rompa, mens jeg skulle gå langt ifra før jeg startet henne.
Ruby var mer for å styrke samarbeidet oss imellom 🙂

 

 

 

 

 

En kommentar om “Stevnet i Arendal – lørdag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.