Fri ved fot-angstens tid er forbi!

Lille fantastiske Bonusen har nå fått meg til å like fri ved fot! Ja, til og med elske fri ved fot!
Før hatet jeg øvelsen, gruet meg til å måtte trene på den, hadde angst for å gjøre noe feil. Nå derimot trener jeg fri ved fot, økt etter økt og elsker det! Og når jeg sitter og skal planlegge neste økt så er det bare fri ved fot som står i hodet på meg..

Vi hadde litt tid til overs mellom løpene til Ruby og Lexie i Sandefjord i helgen, så da benyttet jeg sjansen til å trene med Bonus i stevnemiljø. Dette var helt nytt for Bonus, hun har vært med tidligere også, men da har vi ikke fått tid til å trene. Alikevel bryr hun seg ikke om hvor vi er og jobber bra hele veien, gjør noen småfeil underveis, men det er på ting vi har trent lite på.

Vi kjørte 2 økter rett etter hverandre og det er mye mer slurv i andre økten, men igjen så gjelder det ting vi ikke har trent sååå mye på, så da vet vi hva vi har å pirke på fremover.

Også må jeg jo selvfølgelig takke Nina, Maren og Siv for å ha pushet meg hele veien til å tørre å prøve. Uten dere hadde vi ikke vært der vi er nå!

4 kommentarer om “Fri ved fot-angstens tid er forbi!

  1. Det er så gøy å se dere sammen- dere er forbildet vårt. Så herlige dere er. Flinke også. Akkurat nå så er visst vi i eh et helt annet modus:) Men vi trener vi også

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.