Sandefjordstevnet søndag

Lexie fikk igjen prøve seg på tunellcup, gikk ikke like bra denne gangen, men godt fornøyd alikevel 🙂

Før start i hoppløpet er Ruby mer gira enn vanlig og ruller seg på bakken i et forsøk på å dempe seg selv. Vi er litt uheldige og disker ved hinder 5 og det blir litt surr like etter når jeg da ikke får gjort det jeg har briefet, fra slalomen er vi igjen på nett og resten av løpet er veldig bra!

I agilityløpet er vi begge veldig slitne og vi jobber ikke så bra sammen, og resultatet av det er at Ruby faller tilbake til gamle «synder» og tar hinder på egenhånd.

Før vi får startsignal fra dommeren til hoppløpet så bruker han mye tid på å rette på den blå tunellen og vi blir stående lenge på start. Jeg tenkte at Lexie sikkert kom til å koke over når hun endelig fikk starte, men bestemte meg for å gjøre som jeg hadde briefet, hun har ikke trent på å starte sånn før, så det var god trening og hun løste det fint selv om hun igjen ikke klarte å bremse nok til slalomen. Jeg er ikke så førnøyd med resten av løpet og det blir for mye surr..

I agilityløpet var målet å få bremset henne nok til å ta slalomen på første forsøk, i tillegg skulle jeg være skikkelig på henne ved alle feltene. Og dette fikk vi hvertfall til, men hun river en unødvendig pinne etter møne og jeg jobber ikke skikkelig ved lengden (noe jeg burde gjort, jeg vet jo at hun ikke er så god på den) men vi satt hvertfall igjen med en god følelse etter mye slalom og felt-tull i helgen.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.