Jeg vil se 10’ern på fri ved fot, vil du?

Vil du ha en glad og engasjert hund i fri ved fot?

Vil du at hunden skal henge på uansett hva du gjør?

Jeg har lært meg å gå fri ved fot med Bonus, hun har måttet tåle mye tull og rør fra min side, før jeg lærte meg hvordan jeg skulle gå for at det skulle være tydelig og lett for Bonus å henge på. Nå bruker jeg heller ingen kommandoer i foten, fordi jeg og Bonus har en avtale om at hun bare skal henge på uansett hva jeg driver med, også har ikke jeg lyst til å gå å mase på henne, hun får henge med om hun vil 😉
Og det beviste hun virkelig i helgen! Vi var på Beastmode kurs og Bonus startet med å gå en skikkelig bra fri ved fot. Den var lang og utfordrende og etterhvert kom Maren nærmere og kommanderte høyere. Stegforflytningene kom sent i foten og enda senere kom rygging, men Bonus hang på og jobbet hardt hele veien!

Siden hun gikk så bra så måtte vi utfordre henne enda mer. Nå skulle vi se om det var noen forskjell om Jørgen kommanderte og gi henne mange utfordringer på veien. Maren snakket litt av og på i megafon, vi gikk helt oppi folk (det var nok det vanskeligste for henne), hode, skulder, kne og tå skjønte hun lite av, og hun hang jaggu på når jeg gikk fri ved fot på knærne også! Jeg er spesielt imponert over hvordan hun taklet det!

 

31 mars starter jeg opp Fri ved fot kurs som går over 5 uker. Hver kurskveld har et tema som hovedfokus, men det er også åpent for å jobbe med andre momenter i foten.

Trykk her for mer informasjon og påmelding 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.