Kurs med Lisa Frick

Jeg hadde gledet meg veldig til dette kurset, det er et år siden forrige kurs med Lisa så jeg hadde gledet meg til masse pirking i 2 dager.
Men det er ikke alltid ting går som planlagt, Lexie ble alvorlig syk og kunne ikke delta. Jeg valgte derfor å delta med Bonus istedet. Lexie var på klinikken og fikk god oppfølging der, det var ingenting jeg kunne gjøre for henne, og jeg hadde også behov for å gjøre andre ting og få tankene over på noe annet. Selv om Lexie var syk så måtte jeg også klare å ta meg av de andre hundene, så jeg tror det var veldig bra at jeg hadde dette å konsentrere meg om i noen timer..

Jeg har fokusert mye på lydighet og veldig lite på agility med Bonus, hun har trent noe hoppteknikk, veldig lite handling og når jeg har trent agility har jeg som oftest fokusert på innlæring av feltadferd og slalom, så jeg hadde ikke så store forventninger til kurset.
Bonus var den perfekte stand-in og overrasker «som vanlig» med å gjøre det mye bedre enn jeg forventer av henne.

Her fikk vi også en ekstra hund inn i banen på slutten. Vi har ikke trent på det tidligere, men det er jo greit å trene på det, for det skjer jo plutselig på stevner også..

Selv om Bonus er skikkelig fersk, så er hun med på alt og vi får terpet på detaljer og timing.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.