Norwegian Open

Norwegian open ble ikke helt som planlagt i år. Jeg var lenge usikker på om jeg kom til å dra eller ikke pga Lexie, men hun ble bedre og bedre så på fredag bestemte jeg meg for at jeg skulle dra på lørdag også droppe det første løpet til Ruby så jeg kunne sove et par timer lenger.

Jeg blir sjelden nærvøs før løp, men jeg var litt spent på hvordan hun ville være, vi har ikke gått stevnet siden Sandefjord før sommeren og siden da har det også blitt veldig lite trening.

Vi er litt uheldige i første løp, Ruby tryner ned fra bommen, uten at jeg vet helt hvorfor. Jeg blir litt sjokkskadet når det skjer og stopper litt opp, men jeg vet jo at om hun bare hadde fått bittelitt vondt så hadde hun hylt så hele Kongsvinger hadde hørt det, så da fortsetter vi bare som om ingenting har skjedd, men gikk henne godt ned og sjekket henne jevnlig gjennom helgen uten at hun viste tegn på noen skader.

Ruby knaller til med et feilfritt hoppløp på slutten av dagen som gir en 2. plass (slått med ca 1 sek, stor sving før hinder 2…). Men vi plukker hvertfall med oss 1 napp. Så nå har vi 2 napp i agility og 2 napp i hopp.

Når vi går inn i banen til dette løpet merker jeg at Ruby er mer gira enn hun pleier. Da vet jeg at jeg må være enda mer «på» henne, hun er ganske vid, så om jeg ikke styrer henne godt så flakker hun ut. I denne banen var det også litt trangt og mer knot i begynnelsen så jeg hadde fullt fokus på å holde henne ved meg og ikke la henne ta egne valg her. Og hun overrasket igjen, selv om hun var overgira så var hun 100% på og gjorde alt jeg viste henne.
Hun hopper feltet, men det tror jeg har med tenningsnivået hennes her å gjøre, hun river også oxeren, men det har vi nesten ikke trent på 2 år, så nå blir det fokus på rc og hoppteknikk fremover.

Dette hoppløpet irriterte jeg meg lenge over!
Det var tid for vårt siste løp i helgen, jeg hadde nettopp sett NO-finalene og var skikkelig tent. Om vi gikk feilfritt her så var hun klar for kl 3 i hopp, og når jeg sto og ventet på tur så kjente jeg litt på en koselig nerve, jeg var spent og gira meg selv opp enda mer, tenkte at dette var VÅR finale!
Det var et knallbra løp og Ruby var heltent, desverre river hun hinder 4, så der røyk det nappet, men jeg er veldig fornøyd med alt annet i dette løpet og ikke minst at jeg klarer å fortsette som planlagt selv om jeg vet at den pinnen ligger på bakken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.