L <3 Godfølelse!

Jeg hadde ikke trodd at 40. plass i hopp og 18. plass i agility skulle gi meg en sånn ekstrem godfølelse.

Vi skulle egentlig ikke gå stevne før til sommeren, men siden jeg allerede skulle dit og gå lp med Bonus så valgte jeg å melde på Lexie også for å sjekke litt hvor langt vi har kommet og hva vi må fokusere på videre.

Det begynte litt dårlig med en hund som var ekstremt heit i oppvarmingen, men heldigvis kom Ingerid med noen gode råd og hjalp oss frem til start.
Løpet gikk veldig bra til å begynne med og var feilfritt til og med hinder 13, da kommer hun veldig langt ut og jeg må stoppe opp og plukke henne inn igjen, vi kommer litt ut av det og jeg henger på etterskudd og vi får noen riv pga det.

I neste løp kjører vi samme oppvarming og det fungerer godt!
Hun river første pinne (det får jeg ikke med meg i farta), men jeg er godt fornøyd med at det er løpets eneste riv. Hun har bra felt på mønet, stuper inn i slalomen og klarer å vektforskyve uten å dempe farten og uten å bruke pinnene til å bremse. Når vi kommer til vippa jobber jeg hardt for å få henne til å samle seg og det fungerer!
Hjulet har vi slitt mye med og hun er usikker på det, hun hoppet det bra i forrige løp, men da med en god linje til hjulet, det får vi ikke i dette løpet og jeg snakker til henne altfor sent så hun hopper på siden av det.
Og feltet på bommen er også veldig bra.
Veldig fornøyd med hele løpet, og det hjulet får vi bare jobbe enda mer med.

Jeg er bare så ekstremt glad for at dette løpet fungerte så bra, at jeg driter litt i den hjul-feilen, jeg vet hun er usikker på det og alt annet fungerte, så dette var godfølelse som om løpet var feilfritt!
Det er godt å se at den harde jobbingen de siste mnd virkelig betaler seg!

 

En kommentar om “L <3 Godfølelse!

  1. Ingerid filmet hoppløpet fra en annen vinkel, veldig glad for det og starten kommer mye bedre fram i denne filmen 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.