Treningskonkurranse – noen lyspunkt, mye galskap!

I går dro vi til Hokksund for å gå treningskonkurranse i lydighet.
Etter en periode med lite lp-trening er det på tide å komme skikkelig igang igjen.

Fellessitt:
Kikker mye rundt seg, men uten å flytte på seg.
Karakter: 10


Fellesdekk:

Piper endel, mest sutring egentlig, kikker litt på agilityen som foregår ved siden av og flytter litt på forlabbene. Hunden ved siden av henne piper også, så tenker at de kansje dro hverandre litt opp der.
Karakter: 7

Fri ved fot:
Fra start til første høyrevending var det ikke så bra, fra min side, og jeg rota med plasseringen av beina i den vendingen, og akkurat da tenkte jeg også: Skjerp deg! Gå ordentlig og kos deg! Og det gjorde jeg, og hele resten av fvf føltes veldig bra!
Og dommeren var enig!
Karakter: 9

Sitt under marsj:
Bra i fvf, men setter seg litt sakte og sitter veldig urolig.
Karakter: 8

Innkalling med dekk:
Jeg vet ikke helt hvor bra neddekket var, jeg jobber med å stole på at hun gjør det og ikke vri meg over henne for å kontrollere det.
Hun snuser litt når jeg går ifra, men det tror jeg dommeren glemmer å trekke meg for.
Hun kommer i perfekt fart, dekker kjapt etter min kommando (som kommer bittelitt sent) OG har også bra fart på den siste innkallingen og setter seg rett i utgangsstilling.
Karakter: 10!!!!!!

Ruta:
Bra fart ut, bra snu og bra dekk, ligger fint mens jeg går (så lenge jeg ser henne) men albuene forlater bakken når hun venter på innkallingen 🙁
Skikkelig surt, når alt annet var så bra!
Karakter: 0

Apport over hinder:
Bra fart, men en smule for gal og roter i opptaket og tygger litt når hun sitter i utgangsstilling (men ikke på vei inn, så der er vi på riktig vei hvertfall).
Jeg tror også hun tjuvstarter litt på min kommando..
Karakter: 8,5

Metallapport:
Bra fart her også, men nok en gang så roter hun i opptaket.
Karakter: 8,5

Neseprøve:
Hun tjuvstarter ut, på dommers kommando, men følger systemet, søker fint og plukker riktig, men med riktig pinne i munnen så går hun over de andre igjen, uten å søke, men mister pinnen, når hun da skal plukke den opp igjen så har hun dårlig tid og plukker den som ligger rett ved siden av.
Karakter: 0

Avstand:
Vi må helt klart trene mer med forstyrrelser kun på en side, hun kikker på forstyrrelsene mellom hvert skifte og blir skeiv med rompa, i tillegg flytter hun på forlabbene i et par av skiftene.
Karakter: 8,5

Helhet:
Vi får selvfølgelig trekk på helheten for galskapen og at hun hopper på både dommeren og ringsekretær så dette må vi få hjelp til på trening.
Karakter: 8

Sum: 216 poeng

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.