Litt trening med Supra, og bare 3 hunder igjen..

I sommer har det vært flere hunder her på ferie. Jeg har bare hatt 1 ekstra hund av gangen, men det har vært snaut 6 uker nesten sammenhengende med en hund på ferie her.

Først hadde vi Dora her, en jaktgolden på drøyt 2 år som var her i trening i 8 dager.
Dagen etter at hun dro kom det en Jack Russel Terrier som var her på ferie i 12 dager.
2 dager etter at han dro kom Labradoren Tara på snart 10 år, hun er en fast feriegjest som har vært hos oss i ferier de siste 5 årene. Hun var her i 9 dager.
Og 2 dager etter at hun dro kom Supra som skulle være her i 9 dager. Supra er moren til Bonus og konkurrerer i Elite i lydighet, så da ble det endel trening med henne også!

Jeg pleier å trene flere små økter i løpet av dagen og det er ikke unormalt å trene på litt småting på kvelden i stua her.
Supra hadde bare vært her i 1 døgn når jeg filmet dette. Jeg hadde noen spørsmål, kikket på klokken, den var ca 22.30 så jeg ringte Renate som var i Finland for å høre hva hun pleide å gjøre med Supra når hun «roter» litt rundt, som i 2. forsøk på filmen. Det jeg ikke tenkte på var at det er 1 times forskjell til Finland, så når jeg ringer Renate og hun sitter på hotellet og klokken hennes viser 23.30 så tror jo hun at det har skjedd noe med hundene.
Heldigvis var det ikke værre enn at jeg lider av hundegalskap og treningsavhengighet 😛

Jeg trente masse med henne, men fikk desverre filmet altfor lite. Heldigvis husket jeg kamera når vi trente på Horne da.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.