Lydighetsfokus for Cobra

Cobra har hatt hovedfokus mot agility hele tiden, men målet har alltid vært at hun også skal konkurrere innen lydighet. Derfor har hun også trent litt sporadisk lydighet, men ikke hatt noen faste treninger eller konkret plan. Hovedfokus vil fortsatt ligge på agility, men nå skal hun også trene litt mer lydighet og fordi jeg ikke liker å gjøre ting halvveis så skal hun nå få være deltager på grunnferdighetskurset som starter 20 februar.
Det er hele 96 oppgaver fordelt på 23 temaer og 4 bonus-oppgaver og i tillegg vil deltagerne også få se en hel del til Cobra og følge henne på veien mot å bli startklar også i lydighet.

Alle oppgaver i kurset presenteres både med film og tekst og alle oppgaver er tilgjengelige fra oppstart.
Grunnferdighetskurset passer for alle som ønsker å lære inn grunnferdigheter for lydighet, bruks, rally eller ipo med ekte klikkertrening.

Her er et lite utvalg av kursets oppgaver.

Vi gjør også klart for en liten nerde-reise i fri ved fot og kurset har oppstart 27 mars. 
Fri ved fot – online er kurset for deg som ønsker å trene fri ved fot, uansett om det er innlæring med valp, unghund eller voksen hund eller å pirke til perfeksjon med en hund som allerede konkurrerer. Tilbakemeldingene er individuelle og vi jobber på deres nivå.
Vi pirker på detaljer, setter sammen mindre kjeder og jobber med å bygge alle momentene sammen til en hel øvelse.

Det er en veldig deilig følelse å gå en fri ved fot hvor du bare kan stole på at hunden er der, den henger med uansett hva jeg gjør. Det er mye enklere å gå en bra fri ved fot når du vet at hunden også elsker det og ikke vil vike fra din side uansett hva som skjer. Vi flyter bare fremover, sammen, vi er et team, i en helt egen boble som ingen andre får trenge inn i, det er bare vi to som eksisterer der.
I tillegg til øvelsen «fri ved fot» så går jo foten også igjen i mange av de andre øvelsene og jeg bruker den også i transportene mellom øvelsene, så en god fri ved fot har stor betydning også i resten av programmet og for helhetsinntrykket til dommeren.

Jeg har lært meg å gå fri ved fot med Bonus, hun har måttet tåle mye tull og rør fra min side, før jeg lærte meg hvordan jeg skulle gå for at det skulle være tydelig og lett for Bonus å henge på. Nå bruker jeg heller ingen kommandoer i foten, fordi jeg og Bonus har en avtale om at hun bare skal henge på uansett hva jeg driver med, også har ikke jeg lyst til å gå å mase på henne, hun får henge med om hun vil. Avtalen er også at når hun henger på og går sammen med meg så har vi en heidundranes fest etterpå, og er det noe hun elsker så er det lekeparty! Vi begynte selvfølgelig ikke der, men har jobbet oss dit gradvis og dette kurset inneholder alle temaene vi har jobbet med og hvordan vi har kommet så langt som vi har gjort.

Fakta om mine onlinekurs:
Leksjonene publiseres som tekst, bilder og film.
Du kan se leksjonene når du selv vil, trene når det passer deg og sende inn de filmene du vil, du får hjelp med akkurat det du ønsker uten å være bundet opp i tid og sted.

Fra oppstartsdato vil alle temaene være tilgjengelig med en gang, slik at kurset er tilpasset alle.
Kurset varer i hele 3 mnd, så det er god tid til å jobbe med alle leksjonene.

Temaene er lagt i prioritert rekkefølge, slik jeg ville begynt å jobbe med de (selv om man gjerne jobber med flere oppgaver samtidig, mange overlapper og noen jobber man med hele tiden), men du står fritt til å jobbe med de leksjonene du ønsker i den rekkefølgen du vil.

Leksjonene publiseres som tekst, bilder og film.

Som deltager på onlinekurs får du tilgang til leksjoner, kan sende inn filmer og få tilbakemeldinger.
Som observatør på onlinekurs får du også tilgang til leksjonene, og kan stille ubegrenset med spørsmål om leksjonene, men ikke få tilbakemelding på spørsmål om egen trening da det er vanskelig å svare på noe man ikke har sett.

Mer informasjon om kursene finnes i linken under:

Grunnferdigheter online – oppstart 20 februar

Fri ved fot online – oppstart 27 mars

Send meg gjerne en mail om du har spørsmål: camilla@canis.no

En kommentar om “Lydighetsfokus for Cobra

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.