Momentrutiner del 1

Nå er vi inne i leksjon 4 på online-kurset. Her skal vi jobbe med momentrutiner. Bonus er veldig ofte høyt oppe og veldig sjelden rolig uten at jeg ber om det. Gode rutiner er bra å ha i alle øvelser, men for min del er det spesielt viktig i de øvelsene som krever ro og konsentrasjon.

Vi begynte med fri ved fot, her legger jeg en hånd på hodet hennes for å fortelle at jeg vil ha kontakt og ro.

Dette er første treningen på momentrutinen, så her prøver jeg meg litt frem på tiden jeg skal holde, og ser av videoen at hun kan fryse litt i posisjon når jeg holder for lenge. Tanken her var at jeg ikke ville slippe før hun har kontakt, men da risikerer jeg også at hun sitter igjen, og det kommer et hopp når hun oppdager at jeg har startet, og det vil jeg jo absolutt ikke ha!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.