Momentrutiner del 2

Vi fortsatte med momentrutiner for fri ved fot.

Etter råd fra Thomas så var tanken for denne økten at jeg ikke skulle holde hånden på hodet for lenge, men heller se om jeg har kontakt med en gang, og om det går for lang tid, ta henne ut av utgangsstilling og begynne på nytt.

Vi har ikke trent på dette siden forrige økt, så stor forbedring allerede!
Det er litt forstyrrelser nå også, men hun var ikke så opptatt av de nå. Jeg føler også at rutinen fungerer mye bedre allerede. Jeg føler jeg får god kontakt hver gang jeg legger hånden på hodet hennes, så det er tydelig at hun skjønner hva jeg prøver å lære henne 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.