Triks og aktivisering

På bakgrunn av smittefaren og usikkerheten i forhold til hva hunder blir syke og noen dør av nå har jeg valgt å isolere mine hunder hjemme. De får gå på do i hagen og trene endel inne i stua, i tillegg til på treningsbanen i hagen.
Det er ingen grunn til å bli hysterisk, men det er heller ingen grunn til å ta noen unødige sjanser.

Mye av treningen jeg gjør med de, både innlæring av grunnferdigheter og videreutvikling av øvelser starter jeg med inne. Det er også der jeg gjør det aller meste av treningen når det kommer til styrketriks for styrke, koordinasjon og kjernemuskulatur.
Det er også fint å aktivisere hundene så de får brukt hodet sitt selv om de ikke får den vanlige aktiviteten i form av turer og trening andre steder.

Derfor har jeg tenkt at jeg vil dele litt av det jeg gjør og helt gratis!
Det blir ikke som et vanlig kurs,  men dere får mulighet til å se hvordan jeg trener og stille spørsmål til min trening og filmene jeg legger ut.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.