Agilitystevne Moelv

Etter stevnet på Moelv sitter jeg igjen med en god følelse når det gjelder alle hundene. Resultatene er ingenting å skryte av, Lexie 5 løp = 5 disk, Ruby 2 løp = 2 disk, men har fått mange positive svar i forhold til det vi har jobbet med i det siste.

Ruby var jo egentlig pensjonert, men har vist veldig positive tendenser etter den kjemiske kastreringen så dette stevnet var en liten test for hennes del. Og selv om hun ikke har gått stevne på 1,5 år og kun trent 1 gang i uka de siste 3 ukene så gikk hun veldig bra. På lørdag disket vi (ikke overraskende) på en tunell, søndag var hun enda mer «på» og diska når jeg ble litt utålmodig og dyttet henne på feil side av hinder 2.

Med Lexie må jeg fortsette å være like konsekvent som jeg har vært til nå, både når det gjelder startposisjon, feltadferd og slalom. Hun prøvde å jukse litt i løpene i helgen, men jeg fikk rettet opp feilene hennes både på slalom og felt (bortsett fra siste ag løpet).

Og når det gjelder verdens beste lille Bonus så har hun sjarmert seg gjennom helgen. Hun viser meg (og alle i nærheten) at jobben jeg har gjort med henne i forhold til å ligge i stolen og slappe av, både når jeg er i nærheten og når jeg går, virkelig «starts to pay off»

Det er fortsatt en jobb igjen å gjøre i forhold til å slappe av mens jeg trener de andre hundene, men hun er virkelig på god vei 🙂

 

 

En kommentar om “Agilitystevne Moelv

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.