Hvordan fungerer onlinekurs?

Okei, jeg vet jo ikke hvordan andres onlinekurs fungerer, så det kan jeg ikke uttale meg om, men jeg kan hvertfall forklare litt om hvordan mine onlinekurs fungerer.

De kursene jeg har laget til nå har vært veldig store kurs med mange oppgaver og med en varighet på 3 mnd. Selv med lang varighet har jeg opplevd at mange ikke har kommet i mål med alle oppgavene, nettopp fordi kursene har vært så store. Ta for eksempel grunnferdighetskurset, der er det 23 forskjellige temaer med totalt 100 underoppgaver. På grunnferdighetskurset er det jo heller ikke alle som ønsker å trene for eksempel kryp og hals, men de er alikevel med, fordi det er noen som ønsker å trene på dette også, inkludert meg.

Fri ved fot kurset som nå står for tur er en skikkelig nerde-reise på veien mot en perfekt konkurransefot. Øvelsen går igjen i mange av de andre øvelsene i tillegg til at den er veldig kjekk mellom øvelsene. Det er en utrolig frihet å ha en fri ved fot hvor hunden bare går der og du hele tiden kan stole på at den ikke viker fra siden din, uansett om det er i selve øvelsen eller om det er under en transport mellom to øvelser. Det gir også et fint inntrykk på vei inn i ringen. I de tre laveste klassene har man jo også en bedømmelse av helhetsinntrykk og en hund som oppsøker deg og gjerne også posisjonen uten at man trenger å mase på den og vil jobbe med deg hele tiden gir et godt inntrykk til dommeren.

Kursene er lagt opp med noen bilder, mange filmer og en hel del tekst i hver oppgave. Nivået på kurset er fra de første stegene for en valp til konkurranserettet trening for ekvipager som nærmer seg ringen eller allerede har konkurrert og ønsker å forbedre detaljer eller inspirasjon og tilbakemeldinger på konkurransetrening.
Jeg svarer på filmer fra deltagerne flere ganger daglig.

Fri ved fot – online starter 16 oktober og går over 3 mnd. 
Pris:
1000,- for observatørplass – for snaut 11 kr pr dag får man tilgang på alle oppgavene, kan stille spørsmål til oppgavene og se alt som skjer inne på kurssiden.
2000,- for deltagerplass – for snaut 22 kr pr dag får man i tillegg mulighet til å sende inn ubegrenset antall filmer og får tilbakemelding på egen trening.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.